vineri, 23 aprilie 2010

No exit yet

Dupa "criza nu e treaba guvernului, economia noastra o sa isi revina dupa ce isi revin economiile dezvoltate", stupiditate contrazisa atat de exemplul polonez cat si de realitatea curenta, o noua perla strategic a Nenumitului, respectiv - "Cel mai bun raspuns al Romaniei la presiunea globalizarii este apartenenta la UE". Ultra-suficienta strategie economica deci, si partea buna este ca este deja 'mission accomplished'.

In acelasi timp, razboiul impotriva Parlamentului continua printr-o miscare simbolica surprinzatoare, respectiv daramarea gardului de beton, un fel de Zid al Berlinului care desparte Romania de adevarata democratie. Considerand soliditatea respectivei constructii as zice ca cea mai cea mai buna tehnologie pentru a realiza acest obiectiv cu maxim de zgomot este o bateri de tunuri anti-tanc. Fac si baietii exercitii, se obisnuieste si institutia cu ideea.

Cugetarea zilei - rich people are way better of in poor countries, pornind de la intrebarea "de ce oamenii astia care au tone de bani in Elvetia, furati din Romania, continua sa locuiasca aici?". Pentru ca aici stiu sa faca bani, pentru ca aici isi pot cumpara protectie politica si legala, pentru ca aici isi pot face legi pentru propriul benefit si, nu in ultimul rand, aici sunt mai presus de societate si cetatenii 'normali'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu