marți, 14 aprilie 2009

Categoria "Boule, apud Mircea Badea"

... boule care traiesti in Romania, nici in galantar nu o sa mai ai voie sa iti odihnesti oasele daca nu votezi corect, adica:

1a. Banca Mondiala ingheata platile si incepe o ancheta proprie in cazul proiectului de modernizare a utilitatilor in nordul Bucurestiului, avand ca destinatie zonele defavorizate Straulesti, Chitila, posibil cartierul Henri Coanda al ANL etc. Inghetarea se produce dupa ce s-au efectuat 90% din plati, afland banca din ziare ca banii s-au cam dus in zona defavorizata Baneasa-Popoviciu, pentru generoasa racordare la utilitati, drumuri si poduri. Zona a fost declarata defavorizata de catre primaria Videanu, cu mana lui Murgeanu. In acest timp, casele din cartierul ANL, care se construiesc de vreo 3 ani, vor fi nelocuite inca trei ani cel putin, in zona neexistand nici o palma (pe fatza ta boule care inghiti adica:D) de curent, canalizare sau asfalt. Cumparatorii se pot delecta privind din noroiul propriei case cat de repede se ridica si se populeaza casele de vis-a-vis si ce frumos se aprinde lumina la domnisoara Basescu in penthouse, fosta Bodo. Cei ce obosesc privind pot servi pranzul la IKEA, dupa o pregatire vizuala temeinica a achizitiilor de mobilier din deceniul urmator.

1b. Se zvoneste ca Ministerul Finantelor, drept represalii, va ingheta toate proiectele si contractele cu Banca Mondiala aflate in derulare. Intre timp, procurorii DNA asteapta cu nerabdare si frecandu-si manutele de tractoristi ca Popoviciu sa faca plangere impotriva lui Murgeanu pentru abuz in serviciu prin nefinalizarea la timp a lucrarilor pe bani publici; pe baza acestei plangeri se va putea in sfarsit organiza un flagrant care sa-l implice, definitiv si irevocabil, pe Adrian Nastase si un ceaun de clatite suedeze importate fara taxa din China si vandute pe sub mana in parcare la templul capitalismului subventionat de la buget.

2. Gardianul: "Marile lanturi de magazine prefera sa aruncea carnea decat sa scada preturile". Adica in Romania functioneaza Occam's Butterfly, de ce doar o lama cand poti sa faci o fenta?:D. Explicatia simpla, si anume ca nu s-a vandut si s-a stricat nu tine oricum, toti sunt niste hoti. Niste nemernici astia de la Metro, daca mi-ar fi vandut mie la juma de pret carnea care se colora in vitrina gandindu-se profund in ce directie s-o apuce cand incepe sa miste, as fi luat-o pe toata. Ca sa fac chiftele suedeze cu lamaie pentru redactia Gardianu', 'le etica lor de intelectuali rasati...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu