marți, 13 octombrie 2009

Jocul Sinistru

Ma repet doar pentru ca dovezile sunt mai evidente astazi... "vrem si noi stabilitate politica si foarte urgent" si de aceea propunem ca si catindat pe primul-ministru care tocmai a picat:). Oy vey, care catindat desemnat de Inaltimea Sa se va chinui o saptamana sa convinga majoritatea care tocmai l-a dat jos sa ii mai acorde o sansa, in numele stabilitatii politice. Si tot asa pana la Paste:D

OMUL a mentionat ca are ca si criteriu de desemnare numarul de parlamentari, deci partidul cel mai puternic. Fals, cf. victimei Nutzi si Sfatului Batranilor Constitutionali, daca nu exista o majoritate absoluta OMUL trebuie sa se consulte cu toate partidele pentru a desemna candidatul cu cele mai mari sanse de a fi investit, in NUMELE STABILITATII POLITICE. Criza nu este de fapt constitutionala, chiar daca parintii fetii au omis sa prevada nesimtirea in interpretare a unora si a altor cu vise si tendinte autoritariste.

Inteleg deci ca lupta intre "discursul care face realitatea" si democratia parlamentara (adica in care Parlamentul e suveran lol) se inteteste:). Nu e genul de risc pe care un om normal la cap si l-ar asuma, chiar convins ca este solutia legitima a tuturor problemelor natiunii. Mda, a delusional individual is not technically normal lol.

Restul de debate flow e BS cu din ce in ce mai hairy cojones la vedere, parol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu